Mehi Oy

Korkealaatuiset lastuavat erikoistyökalut, vakiotyökalut, erilaiset kiinnitinratkaisut ja vaativat alihankinta- sekä koneistuspalvelut konepajateollisuudelle, jo vuodesta 1973 lähtien. 

Tavoitteenamme on aina asiakkaan tuotannon tehostaminen, olipa kyseessä kokonainen työstökeskuksen kalustaminen tai yksittäinen MEHI –työkaluratkaisu.

 

 

KESÄ 2024

Tehtaamme on avoinna läpi kesän, viikkoa 28 lukuunottamatta. 

 

TARJOUSPYYNNÖT tarjoukset@mehi.fi

TILAUKSET tilaukset@mehi.fi

TEHTAANMYYMÄLÄN VARASTOSSA OLEVAT VAKIOTYÖKALUT TOIMITETAAN SEURAAVAKSI ARKIPÄIVÄKSI ASIAKKAALLE (ennen klo 11.00 tulleet tilaukset).

Kysy rohkeasti lisää!

Mehi Oy

Olemme valmistaneet lastuavia, palatilallisia erikois- ja vakiotyökaluja konepajateollisuudelle vuodesta 1973 lähtien. MEHI- työkalujen suunnittelussa otetaan aina huomioon käyttäjäystävällisyys sekä käyttövarmuus kaikissa olosuhteissa.

Suunnittelemme ja  valmistamamme MEHI® -erikoistyökalut sekä  -vakiotyökalut konepajoihin niin kotimaan kuin KV-asiakkaille. Päätuotteitamme ovat asiakaslähtöisesti räätälöidyt lastuavat erikoistyökalut. Vakiotuotteita ovat lastuavat työkalut rouhintaan, avartamiseen, poraustyökalut ja vaativat kiinnitinratkaisut.

Valmistamme MEHI®- työkalut parhaista raaka-aineista moderneilla tuotantolaitteilla. Suunnittelussa käytämme uusimpia CAD/CAM- järjestelmiä. Tuotannonohjausjärjestelmä sekä tuotetiedonhallinta takaavat kustannustehokkaat suunnittelu ja valmistusprosessit.

Mehi Oy:llä on sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä käytössä.

Jokainen työkalun vaihto vie aikaa

Koneistus Mehi työkalulla

Mehi Oy - Mehi Tools

Esittelyvideo