Mehi Oy

Korkealaatuiset lastuavat erikoistyökalut, vakiotyökalut, erilaiset kiinnitinratkaisut ja vaativat alihankinta- sekä koneistuspalvelut konepajateollisuudelle, jo vuodesta 1973 lähtien. 

Tavoitteenamme on aina asiakkaan tuotannon tehostaminen, olipa kyseessä kokonainen työstökeskuksen kalustaminen tai yksittäinen MEHI -työkaluratkaisu. 

TARJOUSPYYNNÖT tarjoukset@mehi.fi

TILAUKSET tilaukset@mehi.fi

TEHTAANMYYMÄLÄN VARASTOSSA OLEVAT VAKIOTYÖKALUT TOIMITETAAN SEURAAVAKSI ARKIPÄIVÄKSI ASIAKKAALLE (ennen klo 11.00 tulleet tilaukset).

Kysy rohkeasti lisää!

Mehi Oy

Olemme valmistaneet lastuavia, palatilallisia erikois- ja vakiotyökaluja konepajateollisuudelle vuodesta 1973 lähtien. MEHI- työkalujen suunnittelussa otetaan aina huomioon käyttäjäystävällisyys sekä käyttövarmuus kaikissa olosuhteissa.

Suunnittelemme ja  valmistamamme MEHI® -erikoistyökalut sekä  -vakiotyökalut konepajoihin niin kotimaan kuin KV-asiakkaille. Päätuotteitamme ovat asiakaslähtöisesti räätälöidyt lastuavat erikoistyökalut. Vakiotuotteita ovat lastuavat työkalut rouhintaan, avartamiseen, poraustyökalut ja vaativat kiinnitinratkaisut.

Valmistamme MEHI®- työkalut parhaista raaka-aineista moderneilla tuotantolaitteilla. Suunnittelussa käytämme uusimpia CAD/CAM- järjestelmiä. Tuotannonohjausjärjestelmä sekä tuotetiedonhallinta takaavat kustannustehokkaat suunnittelu ja valmistusprosessit.

Mehi Oy:llä on sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä käytössä.

Jokainen työkalun vaihto vie aikaa

Koneistus Mehi työkalulla

Mehi Oy - Mehi Tools

Esittelyvideo