Mehi Oy täyttää tänä vuonna 50 vuotta!

Mehi Oy on Suomen ainoa lastuavia teräpalatilallisia erikoistyökaluja ja vakiotyökaluja valmistava yritys. Mehi -työkalujen rungot suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Suomussalmella, joka mahdollistaa erittäin nopeat toimitukset konepajateollisuuden asiakkaille niin kotimaan kuin vientiin. Tavoitteena on aina lisätä asiakkaan oman tuotannon tehokkuutta. Palveluihin kuuluu lisäksi vaativat alihankintakoneistukset sekä kiinnitinratkaisut.

Mehi Oy on perustettu Hyvinkäälle vuonna 1973. Suomussalmelle yritys palasi 1981, jonka jälkeen toiminta on jatkunut yhtäjaksoisesti Ylä-Kainuussa. Yrityksen perustaja Oiva Manninen halusi tuoda yrityksen takaisin kotikonnuilleen. Uudet Mehi Oy:n toimitilat valmistuivat Metallitielle 1991, joita on laajennettu 2012 ja edelleen kehitetty tämän jälkeen vuosi vuodelta.

Mistä nimi?

Alkuvuosina Hyvinkäällä naapurissa toimi yritys, joka tuotti sorvauspalveluita. Yrityksen nimi oli MESO Oy, joka tuli sanoista ME SORVAAMME. Mehi Oy:n perustaja Oiva Manninen oli todennut; kerran me hiomme, nimi on oltava MEHI Oy. Yrityksen toiminta keskittyi alkuvuosina erilaisten teräpalojen hiontaan teollisuuden tarpeisiin. Toiminta on tästä määrätietoisesti kehittynyt ja mm. MEHI-vakiotyökalumallisto on laajentunut n. 500 eri tuotteen laajuiseksi. Tällä hetkellä tehtaan varastossa olevat MEHI -vakiotyökalut rouhintaan, avartamiseen ja poraamiseen toimitetaan suoraan asiakkaalle seuraavaksi päiväksi, kun tilaus tulee ennen klo 11.00. Tilaustuotteet valmistamme myös nopeasti ja tarkka toimitusaika vahvistetaan tapauskohtaisesti.

Mehi Oy on 50 vuoden jälkeen parhaillaan konepajateollisuuden räätälöidyissä kokonaistyökaluratkaisuissa. Toiminta jatkuu edelleen Suomussalmella, palvellen konepajateollisuuden asiakkaita niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Vahvuutena Mehi Oy:llä on henkilöstön vuosikymmenien aikana tullut erikoisosaaminen ja tätä tulemme ylläpitämään sekä määrätietoisesti edelleen kehittämään. Haluamme palvella päivittäin asiakkaita matalalla kynnyksellä, nopeasti ja löytää aina kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ole yhteydessä!

tarjoukset@mehi.fi

tilaukset@mehi.fi

www.mehi.fi

#mehioy #mehitools #suomussalmi